Bethard odds

Bethard odds er kjent for gode oddskampanjer, høy odds og spennende muligheter for å spille odds på Fantasy Sports. Med mulighet til å lage dine egne arrangementer å spille på er dette en av de beste norske bettingsidene.

Bethard odds

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Bethard odds begynte opprinnelig som en pokerside på nett, men begynte raskt med både casino og odds på nett. I dag er den kjent som en av de aller beste nettsidene for pengespill på nett. Utvalget av odds er bredt og oddsen er høy. Ofte har Bethard odds kampanjer hvor de garanterer at de har den høyeste oddsen. Noe som er helt nytt er Fantasy Sports odds, dette er enestående for Bethard. Fantasy Sports er arrangementer og kamper som blir spilt digitalt basert på data om lagene som møtes. Bethard oppretter egne arrangementer, men alle registrerte spillere kan også opprette arrangementer, noe som gir deg mulighet til å opprette fotballkamper mellom dine favorittlag.

Odds på mobil

Du kan laste ned en egen oddsapp fra Bethard. Med denne oddsappen får du en bedre spillopplevelse med odds på mobil. På appen kan du selvsagt levere inn dine bets, og du kan også følge med på kampene med live resultatservice. Oddsappen er veldig brukervennlig og gir deg mulighet til å levere inn dine spill når som helst.

Bethard oddsbonus

Som ny spiller kan du sikre deg Bethard oddsbonus på første innskudd. Denne bonusen gir deg 100 % opptil 1000 kr. Omsetningskravet på oddsbonusen er 4x, noe som er blant de aller laveste omsetningskravene på markedet. Du finner også flere andre oddsbonuser på den norske bettingsiden. Ofte har de store kampanjer i forbindelse med store idrettsarrangementer eller viktige fotballkamper. Hver uke kan du også sikre deg et Bethard gratisbet på 100 kr. Når du leverer oddskuponger med flere kamper får du også en combo booster med opptil 30 % høyere odds.