eSport odds

esport odds

Det er lenge siden diskusjonen ble avgjort. eSport er en sport. Nå begynner det også å bli veldig gode muligheter for å spille eSport odds. Sammen med live eSport stream prøver spillsidene å få en ny generasjon spillere.

eSport

Norsk Tipping lanserer odds på eSport i 2019. Telenor og DNB er noen av de norske selskapene som er involvert i eSport. På verdensbasis er det mer enn 350 millioner mennesker som følger med på eSport. eSport betting er fortsatt lite spilt, men Storbanken Goldman Sachs har spådd at verdens raskest voksende sport kommer til å mer enn doble seg i løpet av de neste 5 årene. Det er med andre ord veldig mye som skjer innenfor eSport. 

eSport odds

I Norge har eSport odds vært ukjent, og er forholdsvis ukjent fortsatt. Men, når Norsk Tipping tilbyr oddsspill på eSport fra 2019 er sjansen stor for at dette kommer til å endres på. Vi ser også at de utenlandske spillselskapene begynner å fokusere mer på eSport. Blant annet har Unibet inngått samarbeid med eSportlaget Astralis. Unibet har også tidligere vist live stream fra store eSport arrangementer, og dette er noe vi venter mer av i tiden fremover.

Spillene

Det er spesielt 3 spill som skiller seg ut når det gjelder oddsspill på eSport. De mest populære er Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends og Dota 2. Det finnes flere spillsider som har langt større utvalg, men det er disse som er gjengangerne.

Når det gjelder pengespill på eSport, så er det først og fremst bets på hvilket lag som vinner kampen som er vanlig. Men, vi ser at spilltilbyderne har begynt å utvikle dette. Blant annet har de tatt inspirasjon fra fotballodds. Du kan spille med Asian Handicap bets på eSport, og det er også mulig å spille på omganger.

Bettingsider med eSport odds

Du finner eSport odds på de aller fleste spillsidene som tilbyr odds. Men, det er klart at det er noen som skiller seg ut. Både når det gjelder utvalg av spillobjekter, høy odds og gode bonuser. Mobilebet er en av de aller beste bettingsidene for eSport betting. Her kan du spille på flere av de mest populære kampene og få høy odds. I tillegg får du 50 kr gratisbet til eSport odds når du åpner konto. Det passer perfekt dersom du vil se om eSport betting er noe som passer for deg. Du henter dine bonuser her:

  • Gå til www.mobilebet.com og åpne en spillerkonto
  • Få 50 kr gratisbet til eSport odds
  • 500 % eSport oddsbonus på første innskudd

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.