Fantasy sports odds

Det nyeste innen fotballbetting er fantasy sport. Etter at store aviser som VG har hatt sine egne Fantasy Eliteserie har endelig bettingsidene lansert fantasy sports odds.

Fantasy sport

Dersom du ikke er kjent med begrepet fantasy sport, så er dette en form for virtuell sport hvor kampene spilles elektronisk på nett. Lagene stiller med en poengscore basert på spillernes prestasjoner fra ekte kamper. Selv om det er i det siste at fantasy sports har blitt stort er dette faktisk et konsept som har vært kjent siden 1950-tallet. Den gang var det først og fremst golf som var det store.

Fantasy sport på nett

Nå som internet har blitt like vanlig som å spise frokost har dette gitt fantasy sports store muligheter for videreutvikling, og det er noe bettingselskapene har utnyttet. I Norge er det først og fremst fotball som er populært, men både ishockey og basketball er populært på verdensbasis. Fantasy sport er også inspirert av blockchain, og brukere har mulighet til å lage sine egne turneringer eller events.

Fantasy sports odds

Ennå er det ikke mange bettingselskaper som tilbyr fantasy sports odds, men det har raskt blitt populært på de bettingsidene som tilbyr det. Derfor er det stor sannsynlighet for at dette er noe de fleste kommer til å tilby i løpet av kort tid. Det er også mulig å opprette egne arrangementer på bettingsidene som tilbyr dette. Det gjør at fantasy sports betting er ekstra spennende. Du får dessverre ikke fotball livestream fra kampene, men du kan følge med på live scoringsoppdateringer.

Bettingsider med fantasy sports odds

Bethard er kjent for å være best på høy odds, og nå har de også begynt å tilby odds på fantasy sports. Her får du også mulighet til å opprette egne arrangementer slik at du kan skreddersy kampene du vil spille på. Bethard Odds lager også arrangementer og disse har ofte garanterte potter.

  • Gå til bethard.com og åpne en konto
  • Få 100% bonus opptil 1 000 kr
  • Spill fantasy sports odds

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.