Gratisbet

Dersom du ikke har spilt odds på nett tidligere har du flere gode muligheter til å gjøre et nå, selv uten å sette inn penger. Med gratisbet kan du spille odds på nett og vinne penger på oddsen.

Gratisbet

Gratisbet er en gratis oddsbonus som blir gitt til enten nye spillere eller aktive spillere på en bettingside. De gratis oddsbonusene du finner på denne siden gjelder kun for nye spillere, og det gir deg en god mulighet til å vinne litt ekstra på oddsen. Du kan bruke disse oddsbonusene på både live odds og vanlig odds på nett. Gratisbet har et omsetningskrav som må nås før du kan ta ut gevinstene du har vunnet. Hvilke krav som gjelder de forskjellige gratisbettene kommer vi straks tilbake til.

Mobilbet Odds


Mobilbet er ikke blant de største bettingsidene på nett, men vi er ikke i tvil om at de er blant de beste. Bettingiden går nemlig lynraskt å laste, både på mobil og pc, noe som er en stor fordel. Utvalget av odds er stort og oddsen er høy. I tillegg er det mange oddskampanjer som kan gi deg bonuser. Som ny spiller får du først 50 kr gratisbet uten innskudd, og på ditt første innskudd får du 300 % bonus opptil 600 kr. Omsetningskravet på Mobilbet gratisbet er 10x med minst to kamper og 1.80 eller mer i odds. Du henter ditt gratisbet ved å følge denne fremgangsmåten:

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

ComeOn Odds


ComeOn Odds er en spillside som de aller fleste kjenner igjen. Med en kjent norsk frontfigur og et av de største utvalgene av spill på nett er det mange norske spillere som har dette som sin favoritt bettingside. ComeOn Odds ar også noen av de beste oddsbonusene, noe som kommer deg som spiller til gode. Når du åpner din spillerkonto på ComeOn mottar du 50 kr gratis til odds, som du kan velge om du vil bruke på vanlig odds eller live odds. Omsetningkravet på denne gratisbonusen for odds er også lav. Du trenger nemlig bare å omsette 8x med minst to kamper og 2.0 eller mer i odds. Når du skal gjøre ditt første innskudd får du 500 % oddsbonus. Du henter dine bonuser ved å følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til comeon.com
  • Få 50 kr gratisbet uten innskudd

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Se fotball

Når du skal spille odds på nett er det også viktig å sjekke hvor du kan holde deg oppdatert på kampene. Både ComeOn og Mobilbet gir deg live resultater fra fotball, men det er også mulig å se fotballstream på nett. Ofte vises alle de beste kampene fra europeiske toppserier live på nett. Her kan du lese mer om hvordan du ser fotballstreamings på nett gratis.