Mobilebet odds

Skal du spille odds på mobil kommer du ikke utenom Mobilebet odds. Dette er nemlig en av de aller beste bettingsidene på mobil. Oddsen lastes raskt ned, du får høy odds og store bonuser som kommer godt med når du skal spille odds på mobil.

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Mobilebet odds

Som på 99 % av alle andre bettingsider, så er det fotball som gjelder på Mobilebet. Utvalget av kamper du kan spille på er stort, og du får selvsagt scoringsvarsel på kampene du har spilt på. Det gir deg også gode muligheter til å følge med på kampene når de spilles slik at du kan spille live odds på mobil.

Mobilebet odds har også et veldig bra utvalg av e-sport odds. Dette er en ny sport hvor det konkurreres i dataspill. Denne nye sporten har fått mange tilhengere og veldig snart kan du også spille e-sport odds på Norsk Tipping.

Betting på mobil

Bettingsiden er spesielt tilpasset spill på mobil, selv om den også fungerer veldig bra på pc. Selve designet av siden er enkelt, noe som gjør at bettingsiden er lynrask. Her slipper du å vente på at siden skal lastes ned. Du får oddsen servert på et blunk. Selv om det ikke er livestream av fotball på siden har du mulighet til å bette på virtuell sport og streame disse kampene på mobil.

Mobilebet oddsbonus

Som ny spiller får du 50 kr gratis oddsbonus når du åpner spillerkonto på Mobilebet odds. Du kan også sikre deg det som er en av de aller beste oddsbonusene for norske spillere når du gjør ditt første innskudd. Setter du inn 100 kr på første innskudd mottar du nemlig 500 % oddsbonus i odds velkomstbonus. Du kan bruke flere ulike betalingsmetoder når du skal ha din oddsbonus. Blant annet kan du bruke mobilbetaling, noe som er en stor fordel siden du da ikke trenger bankkort.