Mobilodds

Det har blitt mer vanlig å spille odds på mobil. Fordelene med mobilodds er mange og her kan du se hvor den beste mobiloddsen er.

Mobilodds

Norske bettingsider har lenge vært tilgjengelig på mobil, men fortsatt er det veldig varierende kvalitet på bettingsidene. Mange er trege og tar lang tid å laste ned, andre har lav odds, mens noen har dårlige oddsbonuser. Heldigvis finnes det også noen veldige gode bettingsider med mobilodds, og det er selvsagt de vi vil fokusere på her.

Mobilbetaling

Mobilbetaling er en av de heteste nyhetene på bettingsider og casinoer. I dag finnes det to ulike metoder som er tilgjengelig for norske spillere. Det er Siru Mobile og SMS Voucher. Det finnes en del bettingsider med Siru Mobile, og på disse kan du gjøre innskudd med mobil og betale innskuddet når du får mobilregningen. Foreløpig er denne betalingsmetoden kun tilgjengelig for de som har abonnement fra Telia og Tele 2. SMS Voucher er derimot en mobil betalingsmetode som er tilgjengelig for alle med mobiltelefon. Her kan du gjøre innskudd med mobil og få tilsendt en faktura for innskuddet. Det finnes også en hel del bettingsider med SMS Voucher.

Oddsapp

Dersom du ønsker den aller beste løsningen for mobilodds, er en oddsapp tingen du trenger. Med en egen app for odds har du rask tilgang til både odds og kupongene du har levert inn. I tillegg får du da levert resultater rett inn på din mobil. I dag er det flere norske bettingsider som tilbyr oddsapp, men den aller beste finner du på Unibet Odds.

Live odds på mobil

Med mobilodds har du mulighet til å levere inn spill når og hvor som helst, selv når du står på tribunen og følger kampen live. Det som kan gjøre kampen ekstra spennende er live odds. Live odds er spill som du kan levere når kampen spilles, og ofte er dette bets som blir raskt avgjort. Du har også en stor fordel når du spiller live odds på mobil, og det er selvsagt at du kan se hvordan formen til de ulike lagene er. Det er kunnskap som kan sikre deg at du vinner på oddsen.

Resultater på mobil

En stor fordel med mobilodds er selvsagt at du alltid kan holde deg oppdatert på resultatet i kampene som spilles. I dag har alle norske bettingsider live scoringsservice hvor du kan se hvem som scorer og hvordan stillingen er i kampen. Går du for en bedre løsning enn dette bør du ha fotball live stream.

Fotball livestream på mobil

Med fotball livestream på mobil har du den aller beste løsningen for å følge med på kampen. I dag er det mange bettingsider som tilbyr deg live stream fra de viktigste kampene i europeisk toppfotball. Det betyr at du kan se Serie A, La Liga og mange andre serier live på nett. I dag er det Unibet som har den beste løsningen for live fotballstream på mobil.

MobilBet

Vil du spille mobilodds på den aller raskeste bettingsiden er det MobilBet du må spille på. Denne bettingsiden er like god på mobil som på pc. Utvalget av odds er veldig bra, og du finner mange kampanjer som gir deg oddsbonuser. Når du åpner konto får du en gratis oddsbonus slik at du kan prøve MobilBet gratis:

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.