NorgesSpill odds

NorgesSpill er en spillside på nett som tilbyr alle former for pengespill på nett. Det beste er kanskje den omsetningsfrie bonusen til NorgesSpill odds. Den får du på alle innskudd du gjør.

NorgesSpill odds

Du har et stort utvalg av liveodds på NorgesSpill odds, og det er selvsagt norske idretter som står i fokus. Men, du finner selvsagt spillobjekter fra hele verden. Oddsen er også konkurransedyktig, men når du legger til omstningsfri oddsbonus på alle innskudd er faktisk NorgesSpill aller best på høy odds. Selve bettingsiden er veldig oversiktlig og rask. Med søkefunksjon finner du også raskt frem til de kampene du vil spille på. Når kampene har begynt kan du følge utviklingen med live resultatservice.

NorgesSpill oddsbonus uten omsetningskrav

Det er oddsbonuser NorgesSpill odds virkelig skiller seg ut med. Dette er nemlig oddsbonuser uten omsetningskrav. På ditt første innskudd får du 100 % oddsbonus opptil 2500 kr og dette er selvsagt uten omsetningskrav. Omsetningsfri oddsbonus fungerer litt annerledes enn vanlige oddsbonuser. Det kan minne mer om gratisbet. Du kan ikke ta ut selve oddsbonusen, men alle gevinster du vinner er ekte penger som du kan ta ut når du selv ønsker. Når du har brukt opp din omsetningsfrie oddsbonus for nye spillere venter det mange andre bonuser. På denne bettingsiden får du nemlig oddsbonus på hvert eneste innskudd du gjør. Hvor stor denne bonusen er avhenger av hvilket nivå du har på VIP-måleren, men den er på minst 10 % opptil 2500 kr.

Pengespill på nett

NorgesSpill er en nettside med mange ulike typer pengespill på nett tilgjengelig. Utvalget av spilleautomater er veldig godt og det samme gjelder for live casinospill. Det nyeste er Lotto på nett. Her kan du delta i alle de store Lottotrekningene som PowerBall, DinoLotto og mange andre. Som ny spiller får du også en Lottokupong med garanti. Dersom du ikke vinner på din første kupong får du innsatsen tilbake.