Streame fotball på mobil

Streame fotball på mobil

Det har blitt mer og mer vanlig å spille odds på mobil. Da skulle det bare mangle at det også er mulig å streame fotball på mobil. Her får du full oversikt over hvordan du kan strømme fotball live på mobil.

Odds på mobil

Det finnes utrolig mange fordeler med å spille odds på mobil. Du slipper køene på tippekiosken. Du har alltid mulighet til å plassere noen bets på kampen. Det er også enkelt å få liveoppdatering fotball på mobil, slik at du alltid er oppdatert på det som skjer på banen. Men, noe som er langt bedre enn liveoppdatering er selvsagt å se kampen live. Det kan du nå gjøre ved å streame fotball på mobil.

Liveoppdatering fotball

Alle bettingsider er i dag tilgjengelig på mobil, men det er veldig varierende kvalitet. Liveoppdatering fotball på mobil er enkelt og praktisk, men, det er klart det er litt kjedelig å bare se noen tall som oppdateres nå og da. Liveoppdatering er noe alle bettingsider tilbyr. Dette er også en tjeneste som er gratis. Men, dersom du ønsker den beste underholdningen fotball kan gi, så er det live streaming av fotball på mobil du bør sikte deg inn mot.

Streame fotball på mobil

Det er Unibet som virkelig skiller seg ut når det gjelder streaming av fotball. På denne bettingsiden kan du nemlig streame engelsk fotball, se Ligue 1, La Liga og Bundesliga live. Du får selvsagt også tilgang til mange andre kamper fra de beste seriene i både Europa og resten av verden. 

På Unibet kan du også streame fotball på mobil. Du kan selv velge om du vil bruke en oddsapp eller se kampen live på mobil rett i nettleseren. 

For å få tilgang til å streame fotball på mobil fra Unibet trenger du en aktiv spillerkonto. Det betyr at du må gjøre et innskudd. Setter du inn 100 kr på første innskudd får du 500 kr i oddsbonus. Det gir deg muligheten til å sikre ekstra spenning når du skal streame fotball på mobil. Du henter din bonus og ser kampen live på mobil her:

  • Gå til www.unibet.com og åpne en konto
  • Få 500 % oddsbonus på første innskudd
  • Streame fotball på mobil

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.

Oddsapp

Det finnes flere gode grunner til å bruke en oddsapp. Med en egen app for odds på mobil har du rask og enkel innlogging på bettingsiden din, slik at du kan få liveoppdatering fotball eller plassere noen bets på kampen du skal se live på mobilen. Appen sikrer også at alt går litt raskere, noe som sikrer deg at du får en bedre spillopplevelse.

Gratisspill på oddsen

Når det gjelder odds på mobil, så er det som nevnt veldig varierende kvalitet på bettingsidene. Noen sider er trege på pc, og det betyr som regel at de er enda verre på mobil. Derfor kan det være en god ide å bruke en bettingside som er spesialtilpasset spill på mobil.

En av de beste bettingsidene for mobil er Mobilbet. Dette er en bettingside med mobilbetaling som gjør at du ikke trenger noe annet en mobilen din for å gjøre innskudd og spille odds. Mobilbet er utrolig rask, noe som sikrer at du unngår lang ventetid når du skal plassere dine bets. Du får også liveoppdatering fotball på mobil.

Når du åpner spillerkonto på Mobilbet mottar du også 50 kr gratisspill på oddsen, slik at du kan teste ut spillsiden før du gjør innskudd og spiller med egne penger. Vil du gjøre innskudd kan du få 500 kr oddsbonus når du setter inn 100 kr. Du henter dine oddsbonuser her: 

  • Gå til www.mobilbet.com og åpne en konto
  • Få 50 kr gratisspill på oddsen
  • Liveoppdatering fotball på mobil

18+ hjelpelinjen.no Kun nye spillere. Minsteinnskudd 100 kr. Ikke Skrill/Neteller/Paysafe. Omsetningskrav gjelder. Regler og vilkår gjelder. Vennligst spill ansvarlig.